Державність України в період Центральної Ради - Дещинський, Л. Є. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Досліджується українська державність і її міжнародні зв’язки в період Центральної Ради. Creation of Ukrainian state and its international political relations during Tsentralna Rada period are considered.