Проблеми підготовки фахівців у галузях радіоелектроніки, телекомунікаційна комп’ютерних технологій у контексті Національної доктрини розвитку освіти України - Копець, Г. Р.; Семенів, О. М.; Батючок, Р. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Розглядаються проблеми підготовки спеціалістів у галузях радіоелектроніки, телекомунікації та комп’ютерних технологій з позицій Національної доктрини розвитку освіти України

In this paper problems of specialist training in fields radio engineering, telecommunications and computer technologies are considered with respect to National Doctrine of Education Development in Ukraine.
Keywords: 338(075.8)