Організація інтегрованої освіти: зріз проблем - Дікова-Фаворська, Олена Михайлівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Порушується питання організації інклюзивного навчання для людей з особливими потребами, аналізуються бар'єри доступу до освіти, пропонуються шляхи вирішення.