Економічна інформація в системі управління діяльністю підприємства - Дмитрук, С. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
У забезпеченні ефективного управління діяльністю підприємства рівень формування та використання економічної інформації займає найважливіше значення, оскільки впливає на якість прийнятих управлінських рішень. Визначено головні ознаки інформації в галузі управління. The economic information is the very important commodity in the real management of activity enterprise. The article deals of information’s features and the technologies, basic types of operations with the information. One of the most important facts in development Ukrainian economy is providing investors with real economic information.