Технологія розпланувальних робіт і виконавчих знімань з використанням TPS - Бурак, К. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Впервые получены формулы для оценки точности разбивки точек способом измерений относительно базовой линии. Научно обоснованы сфера применения предлагаемого способа и методика работ. First obtained the formula for estimating the accuracy of stakeout points with the baseline easurement. Using their scientifically valid scope of the proposed method and the technique works.