Роль XML у процесі розробки розподіленого телекомунікаційного програмного забезпечення - Максимчук, Р. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Здійснено короткий огляд XML технології та наведені рекомендації щодо побудови розподілених систем.

This article is a short overview of XML technology and its use in distributed computing.
Keywords: 004.4