Система розпізнавання зображень для ідентифікації параметрів тіла людини - Матвіїв , Микола Андрійович (Національний університет «Львівська політехніка», 2021)
Бакалаврська кваліфікаційна робота виконана студентом групи КН-408 Матвіївим Миколою Андрійовичем. Тема роботи «Система розпізнавання зображень для ідентифікації параметрів людського тіла». Робота направлена на здобуття ступеня бакалавр за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Метою роботи являється розроблення системи по розпізнаванню зображень, яка дозволить користувачам визначати параметри їхнього тіла за допомогою фотографії. Предметом дослідження виступають методи класифікацій та розпізнавання зображення. Як результат виконання кваліфікаційної роботи було розроблено програмне забезпечення, яке обраховує параметри людини аналізуючи зображення за допомогою алгоритмів класифікації машинного навчання. Загальний обсяг роботи: 60 ст., 35 рис., 5 табл., 4 формули, 15 використаних джерел. Degree work executed by the student of group CS-408 Matviiv Mykola Andriiovych. The topic is «System of image recognition for the identification of the parameters of the human body». Work is directed on reception obtain a bachelor's degree on a specialty 122 «Computer Science». The purpose of the degree work is to create and develop an image recognition system that will identify the parameters of the human body from the photo. The subject of this research are methods of image classification and recognition. As a result of the thesis, a software product was developed that calculates human parameters by analyzing images using machine learning classification algorithms Total volume of work: 57 pages, 35 figures, 5 tables, 4 formulas, 15 references.
Keywords: машинне навчання, нейронні мережі, комп’ютерне бачення, класифікація зображень, параметри людини, machine learning, neural networks, computer vision, image classification, human parameters.