Методологічні аспекти політологічного аналізу формування і діяльності депутатських фракцій (груп) у Верховній Раді України - Ганущин, Олександр (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглядаються сучасні політологічні дослідження в контексті всебічного використання різних методологічних підходіа Застосовується системний, структурно-функціональний, історично-порівняльний, контент-аналітичний, біхевіористичний, ситуативний методи для отримання об’єктивного аналізу процесів, пов’язаних із депутатськими фракціями (групами) Верховної Ради України. The article presents contemporary political researches in the context of the implementation of all-round methodological approaches. The author has used system, structural functional, historical comparative, content analyse, behavioristic, situational methods to get objective analyse of processes connected with deputy factions (groups) in Supreme Council of Ukraine.