Удосконалення моделі ансоффа при інвестуванні програми диверсифікації - Король, Б. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто базову модель І. Ансоффа при інвестуванні витрат на диверсифікаційну політику - один з найважливіших напрямків виходу з кризи українських підприємств в умовах перехідної економіки, даються рекомендації щодо удосконалення цієї моделі. The article considers H. Ansoff basic model of investing costs for the policy of the diversification, that is one of the most important ways of Ukrainian enterprises going out the crisis under conditions of the transition economy. If also gives recommendations how to improve the model.