Проектний менеджмент як ефективний інструмент реалізації інноваційних розробок для підприємств галузі програмного забезпечення - Новаківський, І. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто проблеми підвищення ефективності розроблення програмного забез¬печення вітчизняними підприємствами. Для обґрунтування рекомендацій у цій сфері насамперед проаналізовано особливості проектного менеджменту в сфері розробок програмного забезпечення, виявлено слабкі місця технології створення програмного забезпечення. Це дало змогу сформувати модель технології створення програмного забезпечення, запропонувати підходи щодо підвищення ефективності систем управління проектами. Work is devoted to the problems decision of efficiency increase of development of the software by domestic enterprises. For a substantiation of recommendations in this sphere first of all it is analysed features of design management in sphere of development of software, weak places of creation technology of the software are revealed. It has enabled to generate model of creation technology of the software, proceeding from which it is offered approaches of efficiency increase of control systems of projects.