Розв'язання задачі типізації схем - Білаль, Раді А'Ггель Аль-Забі; Керницький, А. Б.; Ткаченко, С. П. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Розглянуто питання типізації схем РЕА і встановлення їх еквівалентності. The problem of radioelectronic scheme typization and finding their eqivalence are considered in actual paper.
Keywords: типізація; еквівалентність; радіоелектронна схема; typization; equivalence; radioelectronic scheme