Властивості скла системи Na2O-SiO2-P2O5-MoO3 - Вахула, Я. І.; Бесага, Х. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Одержано скло системи Na2O-SiO2-P2O5-MoO3 для ґрунтового шару склоемалі за допомогою традиційної (з шихти) і розчинової технології. Визначено і зроблено порівняння фізико-хімічних властивостей зразків скла. As the result of researching the glass of the system Na2O-SiO2-P2O5-MoO3 for the bottom layer of glassenamel has been got with the help of traditional (from the batch) and solution technology. The comparison of physical-chemical characteristics of the glass models has been indicated and has been done.