Вплив глобалізаційних процесів на національну економіку та форми їх прояву в Україні - Ульянова, А. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглянуто глобалізацію як явище, її позитивні та негативні впливи, а також показано форми її вираження в Україні. На основі здійсненого аналізу показано власне бачення перспективи розвитку держави за умов глобалізації. Globalisation as a phenomenon and its positive and negative affects are described in the article. Its forms that take place in Ukraine are also shown. On the basis of the analysis, the personal view on Ukrainian development perspectives in the terms of globalisation are represented.
Keywords: 330