Могила Петронелі Кульчицької (пом. 1820). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Петронелі Кульчицької. Надгробок — пам'ятник із скульптурою жінки, яка оперлась ліктем на постамент з урною, покритою флером. Автор скульптури — Гартман Вітвер. Поле №2.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, скульптура, Гартман Вітвер, Hartman Witwer, Петронеля Кульчицька, Petronelya Kulczycka, могила.