Аналіз якісних та кількісних характеристик оцінювання ризиків інформаційної безпеки в системах електронної комерції - Рішняк, І.; Висоцька, В. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Проаналізовано поняття інформації в аспекті об’єкта права власності та досліджено загрози інформаційній безпеці при проектуванні систем захисту інформації.
The analysis of concept of information in the aspect of object of right of ownership is conducted and threats informative safety at planning of the systems of priv are investigational in the article.