Геодинаміка та сейсмічність Карпато-Динарід на основі опрацювань GPS-вимірів та палеомагнітних даних - Кульчицький, А. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
На основі опрацювань GPS-вимірів та палеомагнітних даних створена попередня робоча модель тектонічної активності та виникнення сейсмічних напружень у Карпато-Динарському регіоні у зв’язку з ротаційними процесами. Запропоновано напрямки геодинамічних досліджень для прогнозування сейсмічної небезпеки. Based on processing GPS-measurements and paleomagnetic data create previous working model of tectonic activity and seismic stresses in the Carpathian- Dinarides region due to the rotary process. Offered trends of geodynamic research to predict seismic hazards.