Інформаційно-аналітична система для автоматизації обліку студентської наукової діяльності - Тушницький, Руслан; Квятковський, Богдан (Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2016)
В роботі розглянуто інформаційно-аналітичну систему автоматизації обліку студентської наукової діяльності в Національному університеті “Львівська Політехніка”. Наведено архітектуру системи, її основні функціональні можливості, а також технології реалізації системи. In the paper the information-analytical system of automation of student research at the National University “Lviv Polytechnic” is considered. The architecture of the system, its major functions and system implementation technology are presented.
Keywords: інформатизація; інформаційно-аналітична система; цифровий університет; система звітності; web-технології; informatization; information-analytical system; a digital university; reporting system; web-technology