Коливання рівня рідини в каналі пульсатора - Чайка, О.; Басок, Б.; Накорчевський, А.; Мартиненко, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглянуто задачу визначення характеристик власних, вільних загасаючих коливань рідини в каналі пневмопульсаційного перемішуючого пристрою. Виконано експериментальні дослідження вільних загасаючих коливань рідини.

The task for determination of characteristics of fluid natural and free oscillation in the pneumo-pulse mixing device has been considered. Experimental investigation of free damped oscillations of fluid has been done.
Keywords: 536.24