Інтеграція стратегій логістики та просування як засіб підвищеня конкурентоспроможності підприємства - Кісіль, Т. Ю. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Обгрунтовано доцільність інтеграції стратегій логістики і просування, висвітлено перспективність розвитку даних сфер,