Математичне моделювання теплопровідності вогнезахисного покриття будівельних конструкцій - Юзевич, В.; Хлевной, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Здійснено моделювання фізико-хімічних процесів на межі контакту між вогнезахисним покриттям. Встановлено вплив температури нагрівання на теплопровідність вогнезахисного покриття. The modelling of physical and chemical processes on the surface of contact between fireprotective coating and construction is carried out . The influence of heating temperature on the heat-conducting of fireproof coverage is determined.
Keywords: металеві конструкції; вогнезахист; силіційелементорганічні сполуки; нагрівання; fire-protection; metallic constructions; siliciumelementorganic coating; heating