Проблеми синхронізації у цифрових пристроях - Вовк, П. Б.; Хайдер, М. Р. (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто проблеми синхронізації у цифрових пристроях, описано шляхи їх подолання. Подано розрахунок параметрів синхроімпульсів. The problems of synchronization are considered in digital devices, the ways of their overcoming are described. The calculation of parameters of synchropulses is given.
Keywords: проблеми синхронізації; шляхи подолання; cинхроімпульси