Крюковська, К. Ю.Легеза, Д. Г.2020-04-272020-04-272018-04-192018-04-19Крюковська К. Ю. Маркетингові підходи забезпечення конкурентоспроможності ПрАТ «Геркулес» на ринку м'яса та м'ясопродуктів / К. Ю. Крюковська, Д. Г. Легеза // Цілі сталого розвитку у вітчизняних реаліях: студентський погляд на проблему : тези доповідей ІІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції, 19–20 квітня 2018 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2018. — С. 91. — (Економіка: ефективність, раціональність, безпечність).978-966-941-160-0https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/4901691ukМаркетингові підходи забезпечення конкурентоспроможності ПрАТ «Геркулес» на ринку м'яса та м'ясопродуктівConference Abstract© Національний університет “Львівська політехніка”, 20181Kriukovska K. Iu. Marketynhovi pidkhody zabezpechennia konkurentospromozhnosti PrAT "Herkules" na rynku miasa ta miasoproduktiv / K. Iu. Kriukovska, D. H. Leheza // Tsili staloho rozvytku u vitchyznianykh realiiakh: studentskyi pohliad na problemu : tezy dopovidei III Vseukrainskoi studentskoi naukovo-praktychnoi konferentsii, 19–20 kvitnia 2018 roku, Lviv. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2018. — P. 91. — (Ekonomika: efektyvnist, ratsionalnist, bezpechnist).