Інтегральні аналого-цифрові перетворювачі з логарифмічною характеристикою перетворення. Огляд - Мичуда, З. Р.; Мичуда, Л. З.; Єлісєєва, Г. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Проведено огляд і порівняльний аналіз властивостей та вказано перспективи розвитку інтегральних логарифмічних АЦП.
Keywords: логарифмічні АЦП; огляд; аналіз; властивості; перспективи; 681.335 (088.8)