Аналіз, прогнозування та управління трафіком зовнішнього каналу WEB-вузла - Павликевич, Маркіян; Костів, Орест; Шаталова, Ольга; Кирик, Мар’ян (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Наведено результати аналізу та дослідження трафіка зовнішнього каналу Інтернет-провайдера. Здійснено спробу спрогнозувати цей трафік на основі популярних аналітичних методів прогнозування часових рядіа There are given results of the analysis and investigation of the Internet-provider external channel traffic. The attempt to predict given traffic on the base of popular analytical procédures of time sériés prédiction has been made.