Врахування чиннику довіри між студентами в навчальному процесі - Сазонова, Олена Володимирівна (Бадікова Н. О., 2015)
Робота прсвячена емпіричному дослідженню чинника довіри студентів до себе та до інших в навчальному процесі. Описані результати дослідження дають змогу визначити напрями вдосконалення навчального процесу.