Концепт МІСТО та урбаністична поезія: мультимодальний дискурсивний аналіз взаємодії матеріальних та вербальних знаків - Лук’янець, Тетяна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Стаття містить мультимодальний дискурсивний аналіз взаємодії вербальної складової тексту та засобів його візуалізації, як невід’ємної передумови розрізнення МІСТА як тексту (матеріального знаку) та авторського розширення концепту МІСТО.
Concept CITY and urban poetry: multimodal discourse analysis of interaction between material and verbal signs
Keywords: мультимодальний дискурсивний аналіз; семіотичні канали (“режими”); концепт МІСТО