Формування ринку освітніх послуг: польський досвід - Патора, Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Досліджено ринок освітніх послуг у Польщі. Проаналізовано напрями трансформації освітніх послуг польських вищих навчальних закладів відповідно до європейських вимог. The market of educational services in Poland is investigated. Are analysed of directions of transformation of educational services of the Polish higher educational institutions according to the European requirements.