Дослідження структур активних імітаторів опору як основи промислових калібраторів - Микийчук, Микола (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2010)
Розглянуто способи побудови засобів оперативного контролю метрологічних характеристик промислових засобів вимірювання на основі активних імітаторів опору. Рассмотрены пути построения средств оперативного контроля метрологических характеристик промышленных средств измерений на основе активных имитаторов сопротивления. The ways of constructing the effective control devices of industrial mesuring means metrological characteristics based on active imitator resistance.