Assessment of the attractiveness of the tourist sphere of Ukraine in the context of adaptation to the system of the European tourist market - Роїк, О. Р.; Roik, O. R. (Видавництво Львівської політехніки, 2023)
Досліджено стратегічні вектори розвитку туристичної сфери України в контексті адаптації до системи європейського туристичного ринку. Розкрито національні особливості та завдання управління розвитком туристичної сфери в період післявоєнної відбудови. Висвітлено проблематику конкурентоспроможності України на європейському ринку туризму в умовах глобальних викликів. Запропоновано методологію розрахунку рівня привабливості туристичної сфери України в контексті адаптації до системи європейського туристичного ринку, що дає змогу визначити та спрогнозувати рівень розвитку туризму, ураховуючи всі аспекти щодо підвищення його конкурентоспроможності в період післявоєнної відбудови.
Оцінка привабливості туристичної сфери України в контексті адаптації до системи європейського туристичного ринку
Keywords: туристична сфера; оцінка привабливості; інтегральне оцінювання; система європейського туристичного ринку; російсько-українська війна; tourism sphere; assessment of attractiveness; integral assessment; system of the European tourist market; Russian-Ukrainian war; Z32; 338.48.025