Роль моделі «потрійної спіралі» Г. Іцковіца в інноваційному розвитку університету - Калінічева, Галина Іванівна (Бадікова Н. О., 2015)
У доповіді аналізуються складові інноваційного розвитку університетської освіти в рамках моделі «потрійної спіралі» Г. Іцковіца, визначається роль держави та дослідницьких університетів в управлінні процесами інноваційного поступу сфери вищої освіти і науки.