Використання дистанційних технологій навчання в Полтавському університеті економіки і торгівлі - Рогоза, М. Є.; Івченко, Є. І.; Божко, В. І.; Карнаухова, Г. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто практику комплексного впровадження та використання сучасних дистанційних технологій для підвищення якості навчального процесу в університеті з метою реалізації інноваційних, економічно-ефективних освітніх методів. The present work demonstrates practice of complex use of distance technologies for improvement of quality of educational process at university with a view of realization of innovative, economical, effective educational methods.
Keywords: дистанційні технології; інноваційні інформаційно-комунікаційні технології; якість навчального процесу; distance technologies; innovative information-communication technologies; quality of educational process