Скульптура Богоматері, яка стоїть на Земній кулі і топче змія. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1988)
Скульптура Богоматері, яка стоїть на Земній кулі і топче змія. Надгробок — високий постамент з інскрипцією про покійну, увінчаний скульптурою Богоматері, яка стоїть на Земній кулі і топче змія. На другій світлині — частина скульптури і Земна куля оповита змієм.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, скульптури, скульптура Богоматері, невідоме поховання.