Форматне представлення бібліографічних даних в автоматизованих інформаційних системах (АІС) - Мина, Жанна; Реут, Христина; Рудник, Марія; Паславська, Андріана (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
This article describes the format representation of bibliographic data in automated information systems.
Keywords: формат UNIMARC; бібліографічні дані; автоматизовані інформаційні системи; мітки; індикатори; ідентифікатори; поля; підполя