Проект відділення осушення фосфоритної руди продуктивністю 18 тис. т/р у промисловому виробництві фосфоритного борошна - Ковальчук, Владислав Олексійович; Kovalchuk, Vladyslav Oleksiiovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Бакалаврська робота складається з характеристики фосфоритного борошна, як цільового продукту виробництва, опису фосфоритної руди, головної сировини у виробництві, переліку промислових методів одержання фінального продукту, класифікацію та опис обладнань: основного (барабанна сушарка) та допоміжного (кульовий млин та циклон). До проектованого виробництва наведено та описано промислову технологічну схему, з продуктивністю 18 тис. т/рік. Наведено технологічний та конструктивний розрахунки барабанної сушарки та допоміжного обладнання (кульового млину та циклону). Технологічна лінія спроектована з розглядом на економічну доцільність, та охорону праці Бакалаврська робота складається з 84 сторінок, які складаються з 16 рисунків, 13 таблиць, списку літератури з 21 пункта, та додатків.

The bachelor's thesis consists of a characteristic of phosphate rock flour as the target product of production, a description of phosphate rock ore, the main raw material in production, a list of industrial methods for obtaining the final product, a classification and description of equipment: main (drum dryer) and auxiliary (ball mill and cyclone). An industrial technological scheme is given and described for the designed production, with a capacity of 18 thousand t/y. Technological and constructive calculations of the drum dryer and auxiliary equipment (ball mill and cyclone). The technological line is designed with consideration for economic feasibility and labor protection. The bachelor's thesis consists of 84 pages, which consist of 16 figures, 13 tables, a list of literature with 21 items, and appendices.
The project of the phosphorite ore drying department with a productivity of 18 thousand t/year at the phosphate flour industrial production
Keywords: 6.161.00.00