Система збалансованих показників для вимірювання гідробіологічних характеристик водних екосистем - Юзевич, Володимир; Луців, Наталія (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2010)
Запропоновано рекомендації щодо вибору збалансованих показників для оцінки параметрів водного режиму і вимірювання гідробіологічних характеристик в озерах. Предложены рекомендации относительно выбора сбалансированных показателей для оценки параметров водного режима и измерения гидробиологических характеристик в озерах. The recommendation in relation to the choice of the balanced indexes for the estimation of parameters of the water mode and measuring of hydrobiological characteristics in lakes are offered.