Вплив корони на перенапруги в ЛЕП 750 КВ - Губіліт, І. В.; Дудурин, О. Б.; Сегеда, М. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто методику розрахунку перенапруг за допомогою методу який заснований в основному на врахуванні активних втрат. встановлено залежність та форму кривої залежності втрвт на корону в лініях електропересилання 750 кВ та показано відносне перетворення ємнісної провідності. There are present of method of calculation the Overvoltages from the method an action loss in this article. It’s founded the dependence and the shape of dependenc’s curve of the loss to crown in transmission lines 750 kV and relative transformation of capacity laying.
Keywords: корона; перенапруга; фактор; процес