Визначення диференційних електромагнітних параметрів у математичних моделях неявнополюсних машин з єдиним магнетним потоком - Горячко, В.; Коцюба, М.; Рижий Т. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Запропоновано методику визначення диференційних електромагнетних параметрів на підставі геометричних параметрів, струмів віток і магнетних потоків у колових математичних моделях неявнополюсних машин з єдиним магнетним потоком. A technique of differential electromagnetic parameters determination in circuit mathematical models of non-salient pole machines with common magnetic flux on the basis of geometric parameters, currents of branches and magnetic fluxes is offered.