Комп’ютерний і експериментальний біологічний скринінг у встановленні зв’язку "структура-біологічна активність" сульфурупохідних 1,4 -нафтохінону - Мусянович, Р. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Проведено порівняльний аналіз результатів ком’ютерного та експериментального біологічного скринінгу нових сульфуровмісних похідних заміщеного 1,4-нафтохінону та встановлено кореляцію «комп’ютерний скринінг-структура - біологічна активність». Виявлено перспективні сульфуропохідні 1,4-нафтохінону. The comparative analysis of results of computer and experimental biological screening of novel sulfurcontaining derivatives of substituted for 1,4-naphthoquinone is carried out and correlation “computer screening – structure – biological activity” is determined. Perspective sulfuroderivatives of 1,4-naphthoquinone were found.