Інформаційна технологія контролю та дослідження характеристик мінеральних вод - Гульовата, Х.; Цмоць, І.; Войчишин, К. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Визначено основні етапи і засоби реалізації інформаційної технології контролю та дос¬лідження характеристик мінеральних вод на основі аналізу інформаційно-структурних об¬разів води. Розроблено структуру програмних та апаратних засобів інформаційної системи. Main stages and means of control and investigation of mineral waters behavior information technology on basis of informational and structural water mode images analysis were determined. A structure for information system software and hardware was developed.