Визначення витрат вторинної сировини під час формування тришарових полімерних труб - Сідоров, Д. Е.; Катунін, О. Є. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Наведено методику визначення витрат вторинного полімеру під час екструзії тришарових труб. Наведено результати розрахунку для виготовлення труби діаметром 200×230 мм. The quantifying technique of a reuse of polymeric scraps for pipes which consist of three stratums during manufacturing is represented. The outcomes of calculations for a pipe’s manufacturing process by a diameter200×230 mm are shown.