Моделювання збурених коливних систем засобами Ateb-функцій - Дронюк, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Здійснено моделювання періодичних процесів у коливних системах на основі Ateb-функцій без збурень. Розглянуто типи малих збурень, які діють на коливну систему. Розроблено відповідне програмне забезпечення, яке подає результати у графічному і табличному вигляді. A simulation of periodic processes in vibration systems based on Ateb-functions without perturbation was done. The types of small perturbations that act on the vibration system are considered. Appropriate software that provides results in graphical and tabular form is developed.
Keywords: Ateb-функції; коливні системи з малим збуренням; моделювання; identification; Ateb-function; oscillating system with small pertubation; simulation