Методологічна розвідка змісту об’єкта і предмета юридичної науки - Кельман, М. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Висвітлено методологічну ситуацію у сучасному правознавстві, основною особливістю якої є перехід від моністичної методології до філософсько-методологічного плюралізму. Освещена методологическая ситуация в современном правоведении, основной особеностью которой являєтся переход от монистической методологии к философско- методологическому плюрализму. Okreslino methodological situation in modern jurisprudence basic особливістб which a transition is from monistic methodology to philosophical-methodological to pluralism.
Методологическая разведка смысла объекта и предмета юридической науки
Methodological intelligence content object and subject of legal science
Keywords: право; методологія; правознавство; правова наука; філософія; державність; право; методология; правоведение; правовая наука; философия; государственность; methodologiya; jurisprudence; philosophiya