Формування критичного мислення майбутніх фахівців технічної галузі - Таможська, Ірина (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У статті проаналізовано актуальність питання формування критичного мислення майбутніх фахівців технічної галузі. Звертається увага на ефективність використання засобів ділової комунікації в реалізації сучасних підходів до досліджуваної проблеми. Розглянуто особливості ділової комунікації в професійній діяльності фахівців технічної галузі, а також засобів ділової комунікації задля формування критичного мислення майбутніх фахівців технічної галузі. Особливу роль було приділено формуванню навичок аргументації. Запропонована система роботи щодо їх формування у курсі «Українська мова (за професійним спрямуванням)».
Critical thinking formation of prospective specialist of technical area
Keywords: професійна освіта; критичне мислення; ділова комунікація; засоби ділової комунікації