Напружено-деформівний стан муфтових трубних з’єднань, що працюють в умовах вібрацій, зумовлених розпірними навантаженнями - Савула, С. Ф.; Харченко, Є. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Пропонуються розрахункові схеми для аналізу напружено-деформівного стану елементів муфтових трубних з’єднань. На основі уточнених математичних моделей розроблено методи декомпозиції та числові схеми синтезу конструкцій. Наведено оцінки напружень у муфтовому з’єднанні колони насосно-компресорних труб.

Settlement circuits for carrying out of the analysis of the stress-strain state of elements clutch trumpet connections are offered. On the basis of the specified mathematical models methods of decomposition and numerical circuits of synthesis of designs are developed. Estimations of pressure in clutch connection column pumping-compressor pipes are resulted.
Keywords: 621.01