Ризики у інноваційній діяльності - Князь, С. В.; Тувакова, Н. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Наведено огляд класифікацій інноваційних ризиків й уточнено їх класифікаційні ознаки. На підставі аналізу існуючих підходів до ціноутворення на продукцію суб'єктів інноваційного ринку запропоновано методику розрахунку прибутку підприємств, на базі яких реалізовуються інноваційні проекти. In the article the review of the classifications of innovation risks is done and their classifications characteristics are specified. On the basis of analysis of the existing pricing methods for the products of the innovation market subjects the methodic of firms profit calculation is proposed.
Keywords: 338.246