Могила Францішека Яворського (21.11.1873-18.03.1914). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1985)
Могила Францішека Яворського — історика, журналіста, письменника, публіциста, архіваріуса. Надгробок — колона з барельєфом янгола і лева та інскрипцією про покійного. Автор пам'ятника Вітольд-Вінцент Равський.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, історики, журналісти, публіцисти, письменники, архіваріуси, Францішек Яворський, Franciszek Jaworski, Вітольд-Вінцент Равський, Wincenty Witold Erazm Rawski, могила, поховання.