Достатні умови існування “максимальних” областей, які не містять нулів поліномів від двох комплексних змінних - Захаревич, Л.; Коваль, Г.; Цегелик, Г.; Zakharevych, L.; Koval’, G.; Tsehelyk, G. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто використання методу параметрів для встановлення достатніх умов існування “максимальних” областей у вигляді бікілець, в яких поліноми від двох комплексних змінних не мають нулів.

The parameters method for definition of the “maximum” domains which are free of zeros of polynomials of two complex variables has been considered.
The suffient conditions for existence of the ‘‘maximum” domains which are free of zeros of polynomials of two complex variables
Keywords: метод параметрів; поліноми від двох комплексних змінних; локалізація нулів; parameters method; polynomials of two complex variables; location of the zeros; 517.53