Проблеми становлення утилізації відходів як галузі народного господарства - Берлінг, Р. З. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Утилізація відходів може стати важливою ланкою економіки, що сприятиме вирішенню проблем забезпечення підприємств сировиною та гострих екологічних проблем. Становлення цієї галузі економіки супроводжується певними проблемами, серед яких - її структурна організація. Поряд з цим, важливого значення слід надавати певним факторам, які впливають на становлення галузі. До них, зокрема, можна зарахувати стабільність попиту, цін, транспортні витрати і ціну на землю. The utilization of waste can become an import part of economy that will assist to solve problems of enterprises provision with raw materials and ecological problems. The developing of this part of the economy includes its structural organization. There are some important factors that make impact on the developing of this part of the economy, i.e. stability of demand, prices, and transport costs.
Keywords: 658. 567.1