Вібраційна стабілізація початкового контактного опору при конденсаторному зварюванні термоперетворювачів на базі вольфрам-ренієвих сплавів - Білобородченко, В. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Наведено результати дослідження впливу вібраційних механічних коливань, прикладених до зони електрод-електрод контактної зварювальної машини, на стабілізацію початкового електричного контактного опору термогілок з вольфрам-ренієвих сплавів при формуванні зварної робочої точки (спаю)термопари. The paper presents results of research on the impact of vibrating mechanical vibrations applied to the electrode area contact welding machine to stabilize the initial electrical contact resistance of tungsten- rhenium termobranches alloys welded in the formation of a working point (junction) thermocouple.