Розробка і впровадження нових організаційних структур в публічному секторі - Красников, Євген Володимирович; Krasnykov, Yevgen Volodymyrovych (Видавництво Львівської політехніки, 2023)
Розглянуто особливості розробки і впровадження нових організаційних структур у публічному секторі, що мають забезпечити надання якісних публічних послуг. Визначено теоретичні засади побудови організаційних структур, основні принципи та підходи. Наведено основні фактори, які необхідно враховувати у процесі розроблення ефективної організаційної структури у публічній сфері. Подано основні компетенції, які повинні мати керівники нових організаційних структур. Розкрито концепції управління публічними послугами, які ґрунтуються на принципах нового публічного менеджменту. Розроблено рекомендації керівникам публічних організацій у сучасних умовах
Development and implementation of new organizational structures in the public sector
Keywords: керівник публічної організації; організаційні структури; організаційний дизайн; публічний менеджмент; публічні послуги; публічна служба; управління змінами; якість публічних послуг; public organization leader; organizational structures; organizational design; public management; public services; public service; change management; quality of public services; 351; 338.465; 005.336.3